Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διατίθενται τρεις τρόποι πληρωμής των παραγγελιών σας:

  • Με αντικαταβολή
  • Πληρωμή με χρήση κάρτας μέσω stripe
  • Paypal

Με αντικαταβολή: Η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται κατά την παράδοση των προϊόντων, στη διεύθυνση παράδοσης που μας υποδείξατε, προς τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών. Το ποσό που πληρώνετε περιλαμβάνει εκτός από το κόστος των προϊόντων τόσο τα έξοδα αποστολής όσο και το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής που ανέρχεται στο ποσό των 2,00 € (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας: Οι πληρωμές των παραγγελιών μπορούν να γίνουν με τους εξής τύπους καρτών: πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες MasterCard, κάρτες Maestro, εταιρικές κάρτες Visa, εταιρικές κάρτες MasterCard, προπληρωμένες κάρτες Visa της Τράπεζας Πειραιώς, προπληρωμένες κάρτες MasterCard της Τράπεζας Πειραιώς, προπληρωμένες κάρτες VCN/BSA MasterCard, κάρτες αλληλεγγύης MasterCard.

Συμπληρώνετε τα στοιχεία που ζητούνται, ήτοι τον αριθμό της κάρτας, μήνα και έτος λήξης, τον τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης και το ονοματεπώνυμο του κατόχου της κάρτας, ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, και υποβάλλετε την εντολή χρέωσης της κάρτας σας. Με τη χρήση του πρωτόκολλου SSL (Secure Sockets Layer) για ασφαλείς online συναλλαγές,  όλες οι πληροφορίες της κάρτας που καταχωρούνται κατά τη διαδικασία αυτή μεταφέρονται μέσω του internet με τη βοήθεια τεχνολογίας κρυπτογράφησης, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχθούν κατά τη μεταφορά τους.

PayPal: Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal. Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία PayPal θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Οι παραγγελίες με τρόπο πληρωμής PayPal υπόκεινται σε επιπλέον ελέγχους από την εταιρία μας και ενδέχεται να απορριφθούν, να σας ζητηθεί άλλος τρόπος πληρωμής ή και να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή τους. Επίσης ενδέχεται να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία ταυτοποίησης των στοιχείων σας.